Akhirnya DEMO mereka sudah siap...

by 11:39 PM 0 comments
Obsqure
 Pada 24 hb lalu,aku dapat email dari brader Suhaimi mengenai DEMO untuk band ini dah siap sepenuhnya.Alhamdulillah,aku just tumpang gembira sahaja lah.Band ini telah mengambil keputusan untuk memberi kepercayaan kepada Brader Suhaimi@Soundblazer bagi menyiapkan DEMO mereka ini.

Proses rakaman lagu lagu mereka ini di lakukan di studio Suhaimi@soundblazer sendiri yang terletak di Dongonggong Square.Berdekatan dengan restoran Senario.Ianya terletak di tingkat atas.Dan rasanya bukan band ini sahaja yang pernah merakamkan lagu,rasanya dah banyak juga band2 INDIE kita telah merakamkan lagu lagu mereka di sana.

Menuruk Brader Suhaimi,kali ini mereka mempertaruhkan empat buah lagu.Antaranya adalah:-

  1. How Long
  2. In Time
  3. Engkau
  4. Can't Take it anymore

So,Mereka mengharapkan semua peminat muzik INDIE mahupun pengikut aliran INDIEpendent band ini dapat menerima lagu lagu hasil ciptaan mereka ini.Dan rasanya mereka juga sedia menerima komen mahupun pandangan yang membina bagi memperbaiki mutu penulisan lirik mahupun gubahan melodinya.

Sekiranya anda ingin mengenali band ini secara dekat,anda boleh mengklik fan pages mereka iaitu Obsqure-Melon-tea di Facebook.Sama sama lah kita membantu band ini mempromosikan lagu lagu mereka di ruang internet.Lebih lebih lagi Facebook.

Harapan saya,Obsqure akan membuat CD dan menjualnya pada peminat peminat mereka.Dan sudah pasti harga sekeping CD ini sangat berpatutan dan mampu di miliki oleh sesiapa sahaja.

p/s
Lagu anda akan di putarkan di OnlineFM masa slot saya..:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..