Single terbaru dari Retrock

by 1:21 AM 0 comments
The Retrock
Band ini memang unik bagi saya.Mana tidaknya,mereka juga mempunyai nama lain selain Retrock iaitu Falling In June.Semestinya mereka ini ada sebab musabab kenapa ada 2 nama dalam orang yang sama.Apa apa pun teda jahi maslah dalam bekarya apatah lagi di bawah aliran muzik bawah tanah atau di kenali sebagai Underground.

Ozie adalah vokalits bagi band ini telah menghantarkan email tadi petang kepada saya.Beliau memberitahu bahawa RETROCK dah ada single terbaru yang diberi nama BERDIRI.Sekiranya anda ingin mendengarkannya,sila layari Fan Pages mereka ini.

Dan juga anda boleh merekuesnya di Sabahan.FM bila ada Dj yang bertugas.Sama sama lah kita menyokong band band tempatan kita ini.Kerana KALAU BUKAN KITA,SIAPA LAGI kan.

Dan CD mereka ini telah pun di jual di Hometown Distro yang terdapat di Center Point.Bukan mereka sahaja yang menjual hasil karya mereka,ramai lagi band2 yang telah menjualnya di sana


p/s
Dapatkan yang Origial ya.Tak nak download atau Bluetooth ya..:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..