Masanya sudah tiba

by 9:54 AM 0 comments
Gig yang akan berlangsung di Melaka
Assalamualaikum dan salam sejahtera tuk peminat peminat muzik  aliran bawah tanah lebih lebih lagi di Sabah ini.kali ini aku mau buat ENTRI pasal band Metal yang dikenali ramai iaitu BAZOOKA X.Kenal kan...alah,yang gitaristnya encom boy tu si Alon yang di minari cewek2 pasal rambutnya yang menggunakan teknik rebonding dan panjany mencecaj lutut.kenape tak percaye...

Huahuahua,Alon,leks ko bro.Jangan marah bah,gurau gurau jak.Ok,mula mula aku diberitahu yang mereka ada gigs di Melaka.Rupa rupanya betul,bukannya cobaan.Ini betul betulllll<<

Sabahan Metal Band
Tanggal 25 September adalah tarikh bersejarah bagi band ini kerana mereka akan membuat persembahan di pentas UNDERWORLD SCREAMERS yang berlangsung di MKCLUB MelakaRaya 20.Di Negeri Melaka tuuuuuu,aku rasa inilah pertama kalinya mereka(BAZOOKA X) membuat persembahan di luar Sabah.Kalau saya silap,harap di perbetulkan la aah geng.hehehee

Janganlah kamu harian kalau kamu nampak ayat2 yang seakan2 SAJUK,NEBES atau GEMENTAR di FB si RIZO,ALON,NANA,MISSKILLER dan line up2 yang lain.Besak la,pertama kali buat show di tempat orang kan.


Sekarang ini,menurut bomoh siam yang aku SMS,dia cakap semua lineup BAZOOKA X sedang betapa di gunung,ada yang betapa di bukit bukit,dan ada yang betapa di jamming studio studio sekitar KK.Kunun nya mau tajamkan ilmu dalaman.heheheheh...

As a supporter,kita harus bangga dengan mereka kerana dah di iktiraf oleh pemerhati pemerhati luar yang sealiran dengan muzik keras seperti mereka.Bahawa BAZOOKA X dah mampu melangkah lagi setapak untuk memperlihatkan bakat mereka dalam muzik METAL ini.

Kita jangan melihat,mentang mentang ianya muzik keras budaya yang mereka bawa pun keras.No,no nooo,kalau kau tug Alon tu lembut orang nya..huahuahuahaau.Kan LON.....di stages jak di GANAZ,RIZO lagi lah,semua org takut tgk gitar bassnya yang tajam2 tu.hauhahua

So,sama samalah kita tngu masanya.hanya tingal seminggu lagi mereka menajamkan tali guitar,suara suara NANA & MISSKILLER dan pukulan drum mereka.Kita yang tak dapat melihat aksi mereka di stage hari itu hanya mampu menunggu mereka pulang dari sana jak.

ALON,kamu kena ambil vedio aah masa kamu beraksi di stages tu aah.Klu teda orang ambil,ko suruh jak steed jadi vedioman.Dia mau tue....:P

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..