Lagu "POK SILAP" besttt

by 11:15 AM 1 comments
Kali ini aku mau tulis mengenai lagu "POK SILAP" nyanyian JASS ft JIAJA.Lagu ini sudah AIR PLAY di SuriaFM dah lama.Dan tuan punya lagu pun dah berikan kami peluang untuk menyiarkannya juga di radio internet kami ititu Sabahan.FM.Memang best ni lagu.Apa tidak,lirik liriknya adalah percakapan muda mudi zaman sekarang ini.Iaitu teknik mengurat cewek cewek.


Mula mula dulu dia share dengan kami (Sabahan.FM) single dia yang berjudul "Berikanlah".Kali ini dia pertaruhkan lagu POK SILAP untuk halwa telinga pengemar lagu2 terkini.jangan kamu hairan akan lirik2 lagu ini.Macam aku cakap di atas tu lah.ianya sering kita dengar masa seseorang lelaki mau mengurat perempuan.Ayat2 jiwanglah,minta no pon lah.Macam2 lagi woo..

My Bro ini memang berbakat dalam pembuatan lagu lagu macam ini woo.Dah kurnia dari tuhan kepadanya.Kalau tidak di gunakan,siapa tahu ini adalah lagu anak jati SABAH.kan..lek ko BRO...:)


Lagu ini juga menampilkan Jie selaku vokalist kumpulan JIAJA.Jiaja,mustahil kamu indak kenal kan.alah yang lagu "KURA KURA" tu.Ni lah orangnya,encommmm kan.Tapi jangan kamu POK SILAP aah...

Dia pun ada menyumbangkan suara secara duat dengan Bro JAsS ini dalam lagu ini.Jie juga merupakan seorang pengiat muzik di Sabah ini.Selalu ada di mana mana function atau gigs.Durang ni mimang berbakat besar dalam muzik lah katakan.Kalau lah aku dapat berguru sama si Jie ini,kompom aku buat lagu "LANGAU",nehhhh macam???

So,sekiranya kamu mau dengar lagu "POK SILAP" ini,off course kamu buley buat permintaan lagu ketika dj2 Sabahan.FM sedang keudara.kamu enjoyy lah dengar ni lagu




p/s
Cuma saya muskhil dengan satu suara iaitu masa JIE call yang dia cakap"Hello,buli cakappp" terus ada orang angkat pon dan cakap.. "Ha cakap apa?Cakap kuturrr?alahh aku tauk bah ko nie"<<< suara ini lah yang aku maksudkan.Kalau u all terrer,cuba teka suara siapa itu??hhehehehehhe

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..