"Fook Yuen" Star City

by 9:30 AM 0 comments
Antara yang hadir

Alhamdulillah,dah tertunai juga impian steed & the gang iaitu berbuka puasa bersama sama.Setelah event di buat pada hari selasal lepas.Itu pun si JJ yang tolong buatkan.Steed cakapo,dia indak pandai buat event di FB.huahauha,ini baru lah...:)

Kami makan di Fook Yuen cafe jak iaitu yang terdapat di Star City tu.Sebenarnya bukan mengenai makanan or menu2 yang ada di sana,lepaking ini bertujuan untuk mengeratkan lagi hubungan sebagai kawan2 dan geng2 karas dalam bidang muzik.Padahal,aku ni mana lah tahu pasal muzik.Harap durang2 jak support..:P

Meriah sakan masa ini.

Syukur juga lah,janji jam 5 kunun.Sekalinya datang dekat2 sungkai pun ada juga.Member2 yang bukan muslin pun turut serta dalam sessi bersungkai ini.mereka pun menghormati kawan2 yang berpuasa.Caya lah BRO2 sekalian

Time kesiukkan makan MEE


Masa ini kami suruh si WAN KIBOT yang baca doa berbuka puasa.Buli2 dia cakap dia lupa satu hurup jawi tu.Alasan kunun,sama ada kisah disebalik majlis berbuka puasa ini.Kalau mau tahu,sila tanya sendiri sama si WAN KIBOT.huahaua,Hanya dia jak yang lebih tahu..shhhhhhhhhh



Masa ini masih menunggu kehadiran geng2 yang lain.paling encom lah si STEED.Macam pegawai woooo.Smart gilerrrr, siapa tak kenal STEED gitarist "THE VANGENCE"

Cahaya D' Folk

Antara member2 yang hadir masa ini adalah:-

  1. Aku Pemuzik
  2. Cahaya D' Folk
  3. FrontMen Company
  4. The Fingers
  5. The Vangence
  6. Inflakasta
  7. Sabahan.FM Crew+DJ
 dan ada lagi beberapa geng2 mereka...:)

IMenurut PENGURUS,insyallah,lepas raya ni maybe akan buat open haus with all band2 member.Akan di beritahu kelak.So,ni kali kita ramai ramai datang dan meriahkan lagi suasana raya bersama sama .


BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..