Underground Media Press

by 12:18 PM 0 comments
Ingatkan band saja yang ada konsep UNDERGROUND.Rupa2nya media press pun ada juga.ni baru lahhh,almaklumlah indak tahu pasal benda2 macam ini.Pasal tu lah ingin mencari teman2 yang selari dengan konsep UNDERGROUND ini tuk menceriakan suasana konsep ini.Jangan di kasi betul2 UNDERGROUND.Kalau boleh,UNDERGROUND yg kedengaran akan aktiviti2 or event2 yang membuatkan ianya akan menjadi perhatian umum.Terutamanya pengiat seni muzik tempatan terutamanya di SABAH ini.

Underground Media Press


Revolution On Motion atau R.O.M adalah salah sebuah Media press yang Sab\ngat AKTIF dalam membuat hebahan berbentuk gambar gambar serta vedio vedio GIGs yang berlangsung di sekitar Kota Kinabalu.

Di sebalik nama R.O.M ini di gerakkan oleh 3 kamare & vedio man.Mereka adalah Michael X junior ,Teddy Ahaz & Mitchell Lim Vui Ping. Mereka bertiga ni lah yang selalu kelihatan mundar mandir di depan stages,siring2 stages dan tah mana lagi la...:)


Semestinya mereka bertiga ini tidak dibayar untuk melakukan tugasan ini.Ianya semata mata kerana sintakan industri muzik dan inginkan induistri muzik UNDERGROUND ini dapat perhatian umum.Besar kemungkinan juga perkhidmatan yang mereka lakukan ini tanpa mendapat bayaran dari mana mana pihak.Mereka juga INDIEpendent oo..:) Kan Bro Mike...:)

So,pada Future Organiser2 yang inginkan Media Press UNDERGROUND, u all boleh mengunakan perkhidmatan mereka pada bila bila masa saja.R.O.M ini ada di Facebook iaitu http://www.facebook.com/#!/pages/Revolution-On-Motion/111232445567539?v=wall
mereka juga memiliki blog iaitu http://revoonmotion.blogspot.com/ serta Myspace iaitu http://www.myspace.com/revolutiononmotion, terpulang pada anda mau cari mereka dimana..:)

Harapnya lepas ini,Aktiviti2 UNDERGROUND ini tidak lagi di pandang serong oleh masyarakat kita.Melali medialah kita tahu apa yang Warga UNDERGROUND ini telah lakukan,buktikan iaitu Kehidupan mereka sebagai anak muzik (Cewahhh,ayat mcm dalam Drama)...

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..