Need Support..

by 9:08 AM 0 comments
Sekadar gambar HIASAN

Dari mula mula dulu lagi ramai band2 tempatan kita ingin kan di interview di radio Sabahan.FM.Ada juga yang telah di lalukan oleh dj2 yang lain.Antaranya Band 3rd Dise, One Nation Emcee, dan ada beberapa lagi.So,saya ingin meneruskankan dengan memanggil band2 yang sidi di interview di radio internet SABAHAN.FM.

Buat masa ini,kami perlukan sponsership dari mana mana pihak yang sudi bekerjasama dalam menjayakannnya.Saya mengharapkan studio2 rakaman yang terdapat di sekitar Kota Kinabalu ini untuk dapat bekerjasama sebagai tempat kami adakan sessi interbiew tersebut secara LIVE.Kalau ada di antara anda dapat mengari pihak2 yang sudi bekerjasama,just infom kami or saya sendiri.

Bukan sekadar interview sahaja,Insyallah kita akan buat sessi bertemu fans2 u all (band2 ini) sekiranya dapat permintaan.Dan dalam masa yang sama,semestinya kami mempromosikan studio rakaman anda kepada pendengar2 SABAHAN.FM.Serta fans2 yang terdapat di dalam page Facebook kami itu.

My Future Studio at HOME

Dan juga,setelah selesai interbiew Insyallah juga akan keluar artikel mengenainya melalui page kami di Facebook atau pun website kami.

Insyallah,we can do it...

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..