Jon paradise

by 1:33 PM 0 comments
Jon Paradise

Memang lama sudah aku dengar nama band ini.Tapi teda kesempatan untuk berjumpa2.pindik cerita malu2 la kunuk.Masa Battel of the band anjuran Unitar mereka adalah juaranya.Bermakna mereka ini bukan embarangan band.Sekali aku subuk2 Myspace durang http://www.myspace.com/jonpara siuk siuk juga lagu2 nya.Tapi tah mcmana mau minta demo durang ini.


CYRIL

Kebetulan ada Battel of the band anjuran KK Bandwidth serta RUMBA di hotel Le Merriedian,disanalah aku jumpa durang face to face.Aku bercerita2 sama mereka ini.Memang frendly semuanya la.Then aku trus minta durang share DEMO.Durang cakap,teda masalah & mlm tu jugak dia akan email.

Innocentclair

Boly


Elyna
Lagu mereka BOOK OF SCARED & UP SIDE DOWN telah pun di AIR PLAY kan di SABAHAN.FM sebagai tanda support akan local scence.U all buley tengok dalam my playlist dalam blog ini.

Diharap mereka akan terus mencipta lagu2 baru dan semestinya siuk2 untuk di perdengarkan kepada peminat muzik tempatan.Apatah lagi mereka ini mempunyai FANS yang ramai yang terdiri dapripada student2 IPTA/IPTS.

Apa indak,kan menjuarai BATTEL OF THE BAND antara IPTS/IPTA.sure dikenali la bah tue.Sekiranya u all mau tahu lanjut pasal mereka ini atau ingin terus berhubung dengan mreka,sila add FACEBOOK mereka http://www.facebook.com/#!/pages/JON-PARADISE/315296765999 atau cari mereka di MYSPACE iaitu http://www.myspace.com/jonpara

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..