Hidung Berdarah...

by 10:35 AM 1 comments


Rilekss,jangan terperanjat bila tengok tajuk utamanya tu.Sebenarnya ia adalah nama kumpulan ini iaitu BleedingNose.Saya selalu bergurau dengan vokalistnya tu si ADLY di mana kami adalah kawan lama yang terpisah akibat perebutan kuasa kuasa NATO zaman OAG mula mula naik.huahauha,hanya si Adly jak paham ni...

Actually,since dulu lagi aku tahu dia ni suka main muzik.Ingatkan tekawin sama SABARIAH.Tapi indak juga hauhauha.Sebenarnya kami satu opis di zaman OAG (1995-1997) lagi.tetapi aku di transfer ke suatu pulau yg jauh dari geng2 lama.So,mulanya dari situlah saya ilang kontek sama budak Adly ni.

Sekalinya terjumpa balik dapam tahun ini masa mereka buat show di OLDE STATION KOPITIAM,Damai.Mula2 mcm indak perasan,sekali tengok dari segi  ishtail,bentuk tubuh badan,KOMPOM si Adly.dengan rambut2nya yg mcm dulu2 juga.

So, rasanya band mereka ini ada slow sudah sejak kebelakangan ini.Mungkin sibuk dengan hal kerjaya atau keluarga masing la bah itu.Saya mau juga tgk mereka main GIGS sekiranya ada peluang.Apa indak,mau tgk si Adly menyanyi kunuk...

Insyallah,mereka akan menghantarkan DEMO mereka kepada SABAHAN.FM untuk di perdengarkan kepada warga internet.Diharap anda semua dapat menyokong band mereka dan juga band2 yang lain.


Sekiranya anda ingin mengenali band ini,anda boleh melayari Myspace mereka dengan mengklik http://www.myspace.com/jesseltonsrockband. Anda boleh dengar sendiri lagu lagu ciptaan mereka sepenuhnya.Serta serba sedikit info mengenai band mereka ini.Semuanya ada dalam link tersebut.

p/s

Adly,jangan ko ketawa sana aaha....aku belajar2 jak ni...:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..