Indak macam dulu lagi

by 9:46 AM 0 comments
Sedihnya melihat keadaan Beach Tg Aru sekarang ini.Bukan apa la,indak seceria dulu2 dgn penjualnay yang menjual di siring2 jalan raya tu.Kalau kamu masih ingat,hanya 2 baris kedai jak yang ada.walaupun sikit tapipengunjungnya tak putus putus.lagi pun ada feel bah

But now,zaman dah berubah,kununnya lebih bersih dan cantik.Cantik indak cukup,klu teda serinya.Kalau di perhatikan,siapakah yang kebanyakkannya berjualan di sana.Warga apa?siapa pekerja2nya? sendiri mau ingat n pikir la kan...

Kalau di taman permainannya pula,lenggang indak mcm dulu2.ianya hanya penuh kalau ada cuti ujung minggu serta cuti awam.

kalau la ianya di ceriakan dengan aktivi2 yang best2 oleg pihak2 yang sudi menyediakan aktiviti.Saya yakin,ianya akan ceria seerti dulu...

alahai...


BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..